Зареждане

Bisping със съобщение към 'малката к*чка' Romero

Bisping със съобщение към 'малката к*чка' Romero
Публикувано на: Юли 20, 2017 в 09:10 ч

Шампионът на UFC в средна категория, Michael Bisping прекара последните 6 месеца в опит да убеди всички, че Yoel Romero не е достоен за претендент за титлата.

В крайна сметка Robert Whittaker показа нагледно твърденията на Bisping, след като победи със съдийско решение Romero в UFC 213 по-рано този месец. Така "The Reaper" стана следващия претендент за шампионската титла, взимайки временния пояс след тази победа.

Загубата обаче не отказа Romero да гони англичанина, дори напротив.

Bisping е изненадан, но не и впечатлен.
 
"Yoel си е изгубил ума. Yoel, стегни се, човече. Изгуби претендентското си място. Нещата са прости. Но това е толкова типични за него. Той не може да го приеме. Трябва да мами. Той няма никаква чест. Трябва да взима стероиди. А в същото време изгуби съвсем честно. Лежа на пода и се предаде като малка кучка, защото той нямаше сърце и остави двубоя да му се изплъзне. Не може после да почнеш кампания в социалните мрежи за двубой с шампиона. Току-що загуби. Наведи глава засрамен. Изчезни в Куба. Прекарай малко време с шибаното си семейство и се съвземи после. Това трябва да правиш сега. Стегни се."

След като Romero вече не е в надпреварата, Bisping ще трябва да се изправи срещу Whittaker по-късно тази година. Разбира се ако бившият шампион в полусредната категория, Georges St. Pierre не реши да спази обещанието си и да се завърне през ноември, когато има намерение да предизвика Bisping.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес